Ontspannningsmassage

Ontspanningsmassage

Beschrijving

Een ontspanningsmassage is een massage waarbij ik zorg dat uw lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

Wat is het doel?

Het doel van ontspanningsmassage is om een volledige ontspanning te bewerkstelligen in het lichaam. De ontspanningsmassage geeft een gevoel van complete ontspanning. Opgebouwde spanningen vloeien weg waardoor u zich weer als herboren voelt. Hierdoor zullen diverse lichaamsfuncties beter gaan functioneren waardoor u zich fitter zult gaan voelen.

Voordelen

De voornaamste effecten van de klassieke massage zijn:

Een regelmatige massage geeft u meer vitaliteit en een betere gezondheid. Tevens is een ontspanningsmassage een stukje voor uzelf: een moment van rust en bewustwording. Het is heel belangrijk dat u bij de eerste behandeling aangeeft wat u prettig vindt. Hierdoor zult u met een tevreden gevoel weer naar buiten stappen.

Persoonlijke wensen

Er kan een massage geheel op maat gemaakt worden, bv. een wat stevigere massage of iets meer met gevoel. Een deelmassage is ook mogelijk, denk aan alleen rug of benen. Wanneer U last heeft van vermoeide spieren na bv. sport of andere lichamelijke inspanning, kan een deelmassage van bv. rug, benen, nek en schouders heel verlichtend zijn. De spierspanning wordt verlicht en de doorbloeding wordt bevorderd.

Een deelmassage van rug,nek of schouders duurt niet lang (½ uur), is niet duur maar werkt erg goed! U wordt geheel toegedekt met handdoeken, op plaatsen waar niet gemasseerd wordt.

De juiste geuren, muziek en oliën zorgen voor een compleet ontspannen sfeer.