Nu ook lid van de vereniging voor stoelmassage

Mis het niet de opening van de nieuwe locatie op 10 maart

Kinesiotapen tegen hooikoorts

 

Als je klachten hebt als gevolg van hooikoorts gebruik je wellicht vaak medicatie om de klachten te verminderen. Er is tegenwoordig een andere oplossing om de klachten te verminderen.
Ik maak gebruik van kinesiotape / medical taping om de klachten te verminderen. Door de tape op een aantal plaatsen aan te brengen kan er reflectoir, via het zenuwstelsel, een invloed worden uitgeoefend op de hulpademhalingsspieren en het longgebied.

Het meest ideaal is om de tape voor het hooikoortsseizoen aan te brengen.
Als je de klachten al hebt kan de tape ook gebruikt worden in het hooikoorts seizoen.

De tape blijft meestal een paar dagen tot een week zitten.
Bij sommige mensen is het nodig de tape nog 1 of 2 keer te herhalen.

Heb je deze klachten neem dan contact met me op om een afspraak te maken.

Er zijn verschillende studies en onderzoeken geweest die uitwijzen dat ongeveer 80% van de mensen met hooikoortsklachten minder hinder ondervinden na getaped te zijn.
Ik ben gecertificeerd om deze tape bij u aan te leggen.

Drie keer tapen kost € 25,00 dit moet voldoende zijn om de klachten af te laten nemen.

Esotherapie werkt nu samen met Bed en Breakfast Maersele:

Bed & Breakfast Maersele biedt een heerlijk vrijstaand gastenverblijf met twee slaapkamers, badkamer, keuken, woonkamer en een eigen terras met veel privacy. B&B Maersele is voorzien van een eigen parkeerplaats en is gelegen in een grote groene tuin met speeltoestellen voor kinderen en een groot rond verwarmd zwembad (7 meter). B&B Maersele ligt tussen meerdere natuurgebieden in en u kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Laat u verrassen door de rust en ruimte in onze B&B Maersele.

Wilt u nog meer luxe en ontspanning aan uw verblijf toevoegen dan biedt B&B Maersele tevens de mogelijkheid een massage arrangement te boeken tegen een zeer scherp tarief.

B&B Maersele werkt samen met Esotherapie te Venray.

Tijdens uw verblijf, op een tijdstip dat het u uitkomt, kunt u kiezen voor één of meerdere massages, voor de duur van 90 minuten (45 minuten per persoon) in onze B&B Maersele. Denk hierbij aan hot-stone massage, cupping therapie, Guasha therapie, oorkaarstherapie, ontspanningsmassage, stoelmassage, etc. De kosten hiervoor bedragen in totaal € 75,- inclusief BTW. Voor meer informatie hierover kunt u na reservering via Airbnb contact met ons opnemen.

Kijk alvast eens op de onderstaande link

https://www.airbnb.nl/rooms/28434018?guests=1&adults=1&s=JtqM8IBU

cerificaat lage rugpijn jpeg