Stoelmassage

Stoelmassage

In de Verenigde Staten kun je er overal voor terecht: in parken, winkelcentra, op stations en vliegvelden. In Nederland krijgt het langzaam vaste grond onder de voeten.

Guasha therapie

Guasha-Therapie

Guasha is een healings techniek uit China die door mensen thuis als preventie of hulp bij ziekte wordt toegepast. Ook de traditionele geneeswijze in China maakt hier gebruik van. Het is een manier om onzichtbare stagnaties in het lichaam zichtbaar op de huid te laten verschijnen.

Hot-Stone Massage

Hot-Stone Massage

De Hot-Stonemassage is sinds enkele jaren erg populair in Amerika en is nu in Nederland aan zijn opmars bezig. Hieraan wil ik mijn steentje bijdragen. Ik hoop dat u er voor warmloopt.

Cursussen bij Esotherapie

Cursussen

Een overzicht van de aangeboden cursussen. Voor meer info kunt u een email sturen naar info@esotherapie.nl

 

stres

Stress Counseling

Wat stress is, weten de meeste mensen wel. Al kan stress (of wat stress veroorzaakt) voor iedereen iets anders zijn. Een gezonde spanning is goed omdat men extra alert en geconcentreerd kan reageren en zo beter kan presteren. Het hoort bij het leven en komt bij iedereen voor. Maar sommige situaties leveren stress op zonder dat deze effectief te gebruiken is.

Oorkaas therapie

Oorkaarstherapie

Iedereen ervaart een oorkaarsbehandeling als rustgevend en waardeert de pure ontspanning en innerlijke rust die de behandeling geeft.
Bij oorpijn of oorsuizen en hoofdpijnklachten treedt snel verlichting op.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een massage waarbij ik zorg dat uw lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

massage aan huis door RIck Beerkens

Massage aan huis

U kunt gebruiken maken van mijn massages in uw eigen vertrouwde omgeving.

Ik kom bij u aan huis of op uw werk.

Ik ben mobiel en kan alle benodigdheden meenemen.

Ik masseer alleen met hypoallergene oliën.

bindweefselmassage

Bindweefselmassage

De Bindweefselmassage stimuleert de huid doorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.

Cupping therapie door Rick Beerkens

Cupping Therapie

Cupping therapie is een behandelwijze die zijn traditie vindt in Oosterse geneeswijzen en al duizenden jaren oud is. Cupping hoort bij de Chinese massagetherapie wat, d.m.v. de cups, heel diep werkt en de doorbloeding weer op gang brengt. De massage dringt veel verder door dan op spieren en pezen alleen.

kinesio-gallery-shoulder2

Kinesiotaping

Wat is kinesiotape?  Kinesiotape wordt gebruikt bij de behandelmethode die valt binnen het medical taping concept. Het medical taping concept stamt uit de jaar zeventig. De basis werd gelegd in Japan en Korea. Deze tapemethode werd destijds ontwikkeld vanuit de gedachte dat beweging en spieractiviteit belangrijk is om gezondheid te behouden of vanuit de gedachte deze te herstellen.