Over Esotherapie

Over Esotherapie

Welkom bij Esotherapie!

Ik ben Rick Beerkens, en ik ben al meer dan 35 jaar een vertrouwde professional in massage met een praktijk in Venray. Massage is mijn passie en dat waarderen mijn klanten. Ik bied ontspanning en wellness om ervoor te zorgen dat je helemaal tot rust komt.

Als je op zoek bent naar bedrijfsmassages, ben je hier aan het juiste adres. Ik leg je graag uit hoe stoelmassage binnen jouw bedrijf kan worden ge├»ntroduceerd en welke voordelen dit oplevert voor jou en je medewerkers. Daarnaast bied ik klachtgerichte behandelingen aan, zoals tapen, bandageren en klachtgerichte massages.

Populaire behandelingen in mijn praktijk zijn ook Guasha, hotstone massages en cupping. Ik deel mijn kennis graag en geef workshops en trainingen over massage. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Mijn motto: Onthaasten voor jou en je naasten.

Voordelen

Het kiezen voor een massage kan om verschillende redenen een goede beslissing zijn. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Stressvermindering: Massage helpt bij het ontspannen van de spieren en het verlagen van de stresshormonen in het lichaam, wat bijdraagt aan een algemeen gevoel van welzijn.

Pijnverlichting: Regelmatige massages kunnen helpen bij het verminderen van chronische pijn, zoals rugpijn, nekpijn en hoofdpijn. Door de spanning in de spieren te verminderen, kan massage verlichting bieden bij diverse pijnklachten.

Verbeterde bloedcirculatie: Massage stimuleert de bloedcirculatie, wat zorgt voor een betere zuurstof- en voedingsstoffenvoorziening naar de spieren en andere weefsels. Dit kan het herstel van blessures versnellen en de algehele gezondheid verbeteren.

Verhoogde flexibiliteit: Door de spieren en gewrichten te strekken en los te maken, kan massage bijdragen aan een betere flexibiliteit en bewegingsvrijheid.

Betere slaap: Ontspanning door massage kan helpen om de kwaliteit van de slaap te verbeteren. Mensen die regelmatig massages krijgen, ervaren vaak een diepere en meer rustgevende slaap.

Kortom, massage biedt talrijke voordelen voor zowel lichaam als geest, en kan een waardevolle aanvulling zijn op een gezonde levensstijl.